Festivals in Gooi & Vecht

Waar is dat feestje?

Festivals in Gooi & Vecht

Van klassieke klanken met een popfestival vibe, een wijnfestival bij een fort en culinair genieten aan een akker. In Gooi & Vecht ontdek je het ultieme buitengeluid. Deze zomer worden de leukste festivals voor jong en oud georganiseerd. Ontdek onze favoriete festival feestjes voor de komende periode. Zien wij je daar? 

Borrelende mensen op een zonnige dag

Borrelende mensen op een zonnige dag

© Jorn Baars via Aspergediner Blaricum

Aan de akker

Aspergediner Blaricum

2 t/m 19 juni

Aan de rand van een akker, met de ondergaande zon als achtergrond, eet je 'het witte goud' op de mooiste locatie van het Gooi. Je start de avond (typisch Goois) met een borrel op het buitenterras en daarna verkas je naar de sfeervolle tent voor lekkerste gerechten met de asperge in de hoofdrol, met bijpassende wijnen en goede muziek. 

Boek je plekje aan tafel
Buitenspelen bij de Tuinman, zicht op de tent

Buitenspelen bij de Tuinman, zicht op de tent

Muziek bij de moestuin

Buitenspelen Bij de Tuinman

17 juni

Muziek, eten en boslucht bij Restaurant Bij de Tuinman in Hilversum. Met een aangenaam hees, indringend en herkenbaar stemgeluid zingt Maarten van Praag liedjes die je raken, recht naar het hart. Voor het concert geniet je eerst van een 'groen' gerecht. 

Kom je buitenspelen?
Twee wijnglazen met witte wijn en logo van DRUIF erop.

Twee wijnglazen met witte wijn en logo van DRUIF erop.

© DRUIF

Wijnen bij een fort

Druif Wijnfestival 

3 juli

Bij Druif Wijnfestival proef je spannende wijnen van lokale ondernemers, worden je smaakpapillen verwend met de lekkerste hapjes en kijk je je ogen uit op een unieke setting: Fort IV werk in Bussum. En je mag na afloop je wijnglas mee naar huis nemen! Kom je met ons proosten op 3 juli?

Drink een glas mee

Klassieke klanken met een popfestival vibe

Wonderfeel Festival

15 t/m 17 juli

Relaxed luisteren naar klassieke muziek middenin de natuur, ontdekkingen doen, zelf je tempo bepalen, mensen ontmoeten, lekker eten, dansen. Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Op zaterdag en zondag speciaal voor de kids een doorlopend kinderprogramma met voorstellingen, knutselen, waterbeestjes zoeken en workshops. 

Ontdek meer Wonderfeel