Aanmeldformulier Zomercampagne Buitenkans 2024


Deze zomer zet Visit Gooi & Vecht regio Gooi en Vechtstreek in het zonnetje met de campagne ‘Buitenkans’. De campagne is een vervolg op de succesvolle Buitenkans-campagnes van 2022 en 2023. Samen maken we de campagne tot een succes en zetten we Gooi & Vecht in de spotlight als de streek vol buitenkansen. Doe ook (kosteloos) mee! 


Zomercampagne in het kort

Insteek zomercampagne
Hier in Gooi & Vecht vind je de mooiste combinaties met buiten. Onze steden, onze musea, onze accommodaties en horeca hotspots worden omringd door bos, heide en water. Gooi & Vecht is in alle opzichten een buitenkans om te ontdekken, te ervaren, te proeven. Dé ultieme plek om je op te laden. 

Campagneperiode
Van 1 t/m 31 juli 2024

Doelgroep zomercampagne
Jongvolwassenen en gezinnen met kinderen (woonachtig in regio Gooi & Vecht + een straal van ca. 40 minuten eromheen), die houden van nieuwe plekken ontdekken en mooie ervaringen in een bijzondere setting. De campagne richt zich op de Stijlzoeker (primair) en de Avontuurzoeker (secundair) binnen het doelgroep-segmentatiemodel Leefstijlvinder.

Doel zomercampagne
De naamsbekendheid van Gooi & Vecht vergroten en zo meer bezoekers en inwoners te verleiden Gooi & Vecht te ontdekken. Daarnaast grijpen we de campagne aan om de samenwerking met partners in de regio verder te versterken.


Deelnemen aan de campagne

Om de boodschap van de campagne te versterken zijn we op zoek naar ‘buitenkansen’! Doe je mee? Dat kan door in de campagneperiode een speciale actie, aanbieding en/of activiteit (een ‘buitenkansje’) te organiseren.

Hieronder vind je inspirerende voorbeelden uit de voorgaande campagnes én kun je jouw buitenkansje aanmelden!

 • Actie → Korting op museumtickets, een menu of overnachting
  Voorbeeld: 20% korting op museumtickets bij Singer Laren, €10 korting op vrijdagtickets voor festival Wonderfeel 
   
 • Aanbieding → Bied iets extra's aan om de ervaring op jouw locatie nog specialer / exclusiever te maken
  Voorbeeld: glaasje bubbels van het huis bij een dinerreservering in restaurant De Krachtcentrale, koffie & gebakje van het huis bij een lunchresevering bij De Groene Afslag
   
 • Activiteit → Programmeer een speciale activiteit in de maand juli, die bezoekers verleid om juist dan naar jouw locatie te komen.
  Voorbeeld: avondrondleiding in Museum Hilversum of een Buitenkans-arrangement bij Waterfront Lodges exclusief te boeken in de maand juli

What’s in it for you?
Aan deelname aan de campagne zijn geen extra kosten verbonden. Deze campagne is interessant voor ondernemers en (culturele) instellingen in de toeristisch-recreatieve sector. Musea, restaurants, boutique hotels, sloepverhuurders: you name it. Aangeboden buitenkansjes worden o.a. opgenomen op de website visitgooivecht.nl (259.000 unieke bezoekers in 2023) en uitgelicht via de socials van Visit Gooi & Vecht. Het is daardoor een mooie manier om jouw locatie extra onder de aandacht te brengen.


Praktische informatie

Zo meld je je aan
Stuur vóór 30 mei 2024 jouw buitenkansje in via dit formulier.

Contact
info@visitgooivecht.nl


Contactgegevens


Welk 'buitenkansje' bied jij aan?

Maak een keuze uit de onderstaande opties *verplicht

Hoe kunnen bezoekers het buitenkansje claimen? Wees zo concreet mogelijk, deze informatie verwerken wij o.a. op de campagnepagina op de website. Tip: denk hierbij ook aan hoe je het gebruik kunt meten, bijvoorbeeld door de kortingscode Buitenkans-2024 toe te passen. 


Opmerkingen of vragen?

Klik hieronder op 'Verzenden' om je aanmelding definitief te maken!

* Velden met een asterisk zijn verplicht.