Over ons

Visit Gooi & Vecht

Over ons

Voor bezoekers & bewoners - Veel meer dan alleen VVV

Visit Gooi & Vecht is de destinatiemarketing- en managementorganisatie voor het Gooi en de Vechtstreek. In samenwerking met (boven)regionale partners zetten wij onze regio op de kaart als Gooi & Vecht, de streek voor levensgenieters.

Dit doen we voor bewoners en bezoekers door o.a. het bieden van inspiratie, routes en UITtips online (op visitgooivecht.nl, routesingooivecht.nl, gooivechtinvr.nl en via onze socials) en offline in onze VVV-locaties verspreid over de hele regio. Onze regionale VVV-locatie is gevestigd in Hilversum. 


CONTACT | Bezoekers

Voor vragen over het aanmelden van evenementen voor in de UITagenda, routetips, leuke uitjes in Gooi & Vecht en meer toeristische informatie kun je contact opnemen met VVV Gooi & Vecht. 

Let op: VVV Gooi & Vecht gaat verhuizen naar de andere zijde van station Hilversum CS. Om die reden is de balie van woensdag 13 juli t/m vrijdag 22 juli niet fysiek bereikbaar. Bij vragen kun je wel telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen aan info@gooivecht.nl. Vanaf 23 juli ben je van harte welkom aan Oosterspoorplein 1 in Hilversum. 

VVV Gooi & Vecht
Stationsplein 27
1211 EX Hilversum
e.  info@gooivecht.nl  |  t.  035-544 6971
geopend ma-za 10.00-17.00 uur


CONTACT | Zakelijk

Wil je met ons samenwerken? Bekijk hier de voordelen van een partnerschap met Visit Gooi & Vecht. Zie hier welke organisaties en instellingen zich al hebben aangesloten als partner.

Visit Gooi & Vecht
Burg. de Bordesstraat 80
1404 GZ Bussum
e. info@visitgooivecht.nl


Regio Gooi en Vechtstreek
Visit Gooi & Vecht is onderdeel van de organisatie Regio Gooi en Vechtstreek, een samenwerkingverband van de regiogemeenten Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Stichtse Vecht, Weesp (Amsterdam) en Wijdemeren om gezamenlijk de positie van Gooi & Vecht als gebied te versterken.