Hilversum

De Magische Media Goochelshow

Contact

Adres:
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid
Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum
Plan je route

De Magische Media Goochelshow door meester-goochelaar Lars van Tuijl is een magische breinbrekershow om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan met internet en (social) media. Wat is nou een sterk wachtwoord? Hoeveel weet internet eigenlijk al van jou? Hoe weet je of iemand op het internet wel echt is wie hij zegt?

In de rol van een magische brein-hacker speelt Lars met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische WOW momenten.

Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen! Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

Wanneer

  • Vrijdag 3 maart 2023 om 11.00 uur
    om 13.00 uur
    om 15.00 uur
  • Let op: Een ticket voor de Magische Media Goochelshow is enkel geldig in combinatie met een ticket voor het Mediamuseum. Reserveer je ticket via de button.

Locatie