Hilversum

De (dikke vette) Vega Club in Gooiland

Dikke Vette Vega Club Gooiland Hilversum

Door de afgekondigde maatregelen is de De (dikke vette) Vega Club helaas gesloten tot  1 januari

Gooiland opent  dit najaar een culinaire clubexperience: de (dikke vette) Vega Club. Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. 

Vanaf 2 oktober is de evenementenlocatie drie maanden het decor van een nieuwe restaurantervaring. Kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten wordt geserveerd in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten.

Verfijnde gerechten van sterrenchef.
Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische zesgangendiner met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

De Vega Club is vanaf 2 oktober open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gasten betalen 55 euro voor het zesgangendiner. Reserveren is verplicht en kan via www.devegaclub.nl…

Lees verder

Door de afgekondigde maatregelen is de De (dikke vette) Vega Club helaas gesloten tot  1 januari

Gooiland opent  dit najaar een culinaire clubexperience: de (dikke vette) Vega Club. Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. 

Vanaf 2 oktober is de evenementenlocatie drie maanden het decor van een nieuwe restaurantervaring. Kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten wordt geserveerd in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten.

Verfijnde gerechten van sterrenchef.
Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische zesgangendiner met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

De Vega Club is vanaf 2 oktober open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gasten betalen 55 euro voor het zesgangendiner. Reserveren is verplicht en kan via www.devegaclub.nl. Bedrijven kunnen voor bedrijfsfeesten ook gebruik maken van het concept. Neem hiervoor contact op via 035 700 9797.

Volg De (dikke vette) Vega Club via www.devegaclub.nl en Instagram @devegaclub.

Lees minder

Wanneer

  • elke donderdag, vrijdag en zaterdag

Prijzen

  • € 55,00

Locatie