Hilversum

Buitenwerkdag op De Hoorneboeg

Gezellig buiten aan het werk in de (moes)tuin of in het bos bij De Hoorneboeg weer aan de slag! Leuk als je mee wilt doen.

Lekker buiten zijn, tussendoor een beetje kletsen, zien hoe mooi het wordt waar je mee aan de slag bent… én een l…

Gezellig buiten aan het werk in de (moes)tuin of in het bos bij De Hoorneboeg weer aan de slag! Leuk als je mee wilt doen.

Lekker buiten zijn, tussendoor een beetje kletsen, zien hoe mooi het wordt waar je mee aan de slag bent… én een lekkere lunch als bedankje voor inzet. Om 10.00 uur begin je met koffie en thee en rond 16.30 uur ruim je met z'n allen de boel weer op. Wie weet zit je daarna nog even rond het kampvuur… En misschien denk je wel: ‘ik heb geen groene vingers!’, maar ook dan weet De Hoorneboeg wel raad met je… Met een gezonde portie zin, lol en energie kom je al een heel eind! Laat van te voren even weten of je erbij wilt zijn - dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat. We hebben alle gereedschap die nodig is, ook handschoenen (maar neem vooral je eigen mee als die lekker zitten).

Of sluit je graag iedere week langs?
Iedere woensdagmiddag en vrijdagochtend steekt een groep vrijwilligers letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen om voor onze buitenplaats te zorgen. Er moet de komende maanden weer veel werk verzet worden, dus voel je welkom om aan te sluiten!

Wanneer

  • Zaterdag 1 juli 2023 10.00 - 16.30 uur
  • Zaterdag 2 september 2023 10.00 - 16.30 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie