1 t/m 31 juli 2024 in Gooi & Vecht - Beleef een zomer vol buitenkansen

Hier in Gooi & Vecht beleef je deze zomer de mooiste combinaties met buiten. Van 1 t/m 31 juli profiteer je bovendien van speciale (kortings)acties bij vele horeca hotspots, om je 'buitenkans' nog aantrekkelijker te maken. Of je nu 't Gooi en de Vechtstreek bezoekt voor een dagje of weekendje weg, of zin hebt om je eigen omgeving met nieuwe ogen te ontdekken. Wij hebben de horeca aanbiedingen in juli voor je op een rijtje gezet - van kidsproof-plekken tot datenight-favorieten.

Tip: bekijk hier nog meer exclusieve (kortings)acties in Gooi & Vecht in de maand juli en doe mee aan de winacties voor unieke zomeruitjes!

Frankrijk aan de Vecht

Restaurant Hendrik | Vreeland

Hendrik won in 2023 de Terrassentest van De Gooi- en Eemlander en staat dit jaar zelfs op plek 71 in de landelijke Terras Top 100, en dat begrijpen wij helemaal! Een unieke plek aan de Vecht, waar je je haast in Frankrijk waant. Het uitnodigende terras én instagramwaardige interieur maken Hendrik tot een hotspot die je deze zomer wil bezoeken.

In de maand juli ontvang je tijdelijk 25% korting op een pannenkoek naar keuze onder vermelding van de code Buitenkans-2024

Pak nu deze buitenkans

Rondje van de zaak

De Groene Afslag | Laren

Als circulaire hub laat De Groene Afslag zien dat de wereld kan vergroenen en dat jij dat ook kunt! Kom lekker lunchen in het plantbased restaurant terwijl de kids ravotten in de speeltuin of de vele speelhoekjes. Ga mee met een wildplukwandeling en scoor smaakvolle streekproducten op de biologische markt. Neem jij ook De Groene Afslag?

Reserveer van 1 t/m 31 juli voor lunch in het plantbased restaurant, en ontvang een kop koffie/thee of Roze Bunker siroop gratis. Plaats bij Opmerkingen de code BUITENKANS.

Neem De Groene Afslag

De natuur in

Het Spiegelhuys & Het Pannenkoekenhuys | Nederhorst den Berg

Maak kennis met alle dieren die rondom de Spiegelplas wonen met de avontuurlijke en educatieve Bergse Beestenpadroute! De route is 2 km en kinderwagen-proof. Claim na afloop je Bergse Beestendiploma en smul van een welverdiende pannenkoek in Het Spiegelhuys of aangrenzend Het Pannenkoekenhuys (nog meer kidsproof). Terwijl jij nageniet met een kopje koffie zitten de kids waarschijnlijk al in het indoor speelparadijs!

Ontvang in juli een gratis kinderpannenkoek t.w.v. € 6,50 bij aanschaf van de Bergse Beestenpadroute. Klik op de button voor meer informatie. 

Meer over het Bergse Beestenpad

Hartje Hilversum

Restaurant Proeverij De Open Keuken | Hilversum

Het sfeervolle terras van Proeverij De Open Keuken is een verborgen pareltje in het centrum van Hilversum. Tegelijkertijd is dit restaurant al jaar en dag een favoriet bij de locals. De chef heeft zijn ultieme zomerse Proevertjes voor je geselecteerd voor een Zomer Proeverij van de Chef à €42,50 per persoon. Om te sharen en van te genieten.

Reserveer online de Zomer Proeverij en ontvang t/m 31 juli een glas bubbels van het huis o.v.v. de kortingscode Buitenkansje-2024. 

Pak nu deze buitenkans

Met de Franse slag

Ted's Bistro | Muiden

Muiden is een gloednieuwe horeca hotspot rijker in De Krijgsman-buurt. Eentje met de Franse touch en zoals ze zelf zeggen, voor elke 'faire la fête'! Van een café au lait met krantje in de ochtend, kidsproof familielunch tot een romantische datenight met je amour. 

Ontvang nu een aperitief van het huis (bier, huiswijn, fris, cava) bij een online dinerreservering in de maand juli o.v.v. code Buitenkans-2024. Mais oui! 

Pak nu deze buitenkans

Kidsproof plekje

Restaurant Bruis | Blaricum

Het leukste familie- en pannenkoekenrestaurant in Blaricum, 't Gooi, de wereld en omstreken! Of althans, zo noemen ze zichzelf en wie zijn wij om dat tegen te spreken. Hier kun je ongestoord genieten van meer dan 60 soorten pannenkoeken en andere gerechten in een ontspannen sfeer, terwijl de kids vrolijk spelen in de speeltuin, op de funfloor of in de bioscoop. 

Elke woensdag & donderdag in juli ontvang je 20% korting op alle pannenkoeken bij online reservering o.v.v. kortingscode Buitenkansje-2024.

Pak nu deze buitenkans

Voor een datenight

Brasserie Jan | Bussum

NH Hotel Jan Tabak is een begrip in 't Gooi en ver daarbuiten. 'De huiskamer van het Gooi' is een favoriete bestemming bij locals, zowel zakelijk als privé. Na een grondige renovatie heeft het hotel een compleet nieuw karakter en een andere sfeer gekregen, waarvan Brasserie Jan het stralend middelpunt is. Hier proef je de klassieke Franse keuken met een moderne twist.

Ontvang nu t/m augustus gratis glas bubbels + zomerse amuse bij het Buitenkans 3-gangenmenu o.v.v. code Buitenkans 2024! 

Pak nu deze buitenkans

Een klassieker

Restaurant Vivaldi | Hilversum

Soms heb je zin om culinair uit te pakken, en soms wil je gewoon een lekker hapje eten in goed gezelschap. In de maand juli staan de befaamde spareribs weer op de kaart bij restaurant Vivaldi! Kom onbeperkt genieten van malse spareribs met friet, sla & 3 sausjes voor €23,00 p.p. Tip: ga op een mooie zomeravond, want op het terras naast de oude villa is het dan heerlijk vertoeven. 

Reserveer o.v.v. code Spareribs-Buitenkans-2024 en geniet van 1 t/m 31 juli 2024 van onbeperkt spareribs bij Amrâth Hotel Lapershoek. 

Pak nu deze buitenkans

Zomerse winacties

Win unieke zomeruitjes

Maak de hele zomer kans op bijzondere ervaringen en unieke buitenkansen in Gooi en Vechtstreek. Volg Visit Gooi & Vecht op socials @visitgooivecht of hou de website in de gaten. Wat dacht je van tickets voor muziekfestival Wonderfeel middenin de natuur of een pop-up diner op forteiland Pampus?

Volg ons op Instagram