Beleef het beste van Gooi & Vecht - Win een zomer vol buitenkansen

In juli & augustus maak je kans op unieke zomeruitjes op de mooiste buitenlocaties in Gooi & Vecht. Wat dacht je van tickets voor muziekfestival Wonderfeel middenin de natuur of een pop-up diner op forteiland Pampus? 

Volg @visitgooivecht op facebook & instagram of hou de website in de gaten om geen giveaway te missen. De lopende winacties vind je hieronder op de pagina.

Giveaway #3 | Meedoen kan t/m 21 juli 2024

Win 2 tickets voor de Bosbios op buitenplaats De Hoorneboeg

De magie van films ervaren midden in het bos en onder de sterrenhemel? Het kan deze zomer weer bij de Bosbios op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum! Blijf borrelen in de moestuin en zodra de schemering invalt geniet je hier van films en documentaires die je verwarmen, hoop geven of juist stof tot nadenken.

Doe nu mee!

Giveaway #2 | Meedoen kan t/m 16 juli 2024

Win 2 tickets voor festival Wonderfeel 19-21 juli 2024

Beleef klassieke muziek met de relaxte sfeer van een popfestival tijdens de feestelijke 10e editie van Wonderfeel op buitenplaats Schaep en Burgh. Ook leuk met kinderen! Genieten van muziek, natuur, een hapje & drankje vanuit je luie zitzak onder de bomen. Maak nu kans op 2 x 2 tickets voor vrijdag 19 juli 2024!

Doe nu mee!
Festivalgangers genieten vanuit zitzak op het gras van muziekoptreden tijdens festival Wonderfeel op buitenplaats Schaep en Burgh in 's-Graveland.