1 t/m 31 juli 2024 in Gooi & Vecht - Beleef een zomer vol buitenkansen

Hier in Gooi & Vecht beleef je deze zomer de mooiste combinaties met buiten. Van 1 t/m 31 juli profiteer je bovendien van speciale (kortings)acties op bootverhuur en rondvaarten, om je 'buitenkans' nog aantrekkelijker te maken. Of je nu 't Gooi en de Vechtstreek bezoekt voor een dagje of weekendje weg, of zin hebt om je eigen omgeving met nieuwe ogen te ontdekken.

Wij hebben de vaar-aanbiedingen in juli voor je op een rijtje gezet - van kidsproof kanoën tot varen op de Vecht met je vriend(inn)en.

Kanoën met korting

Jachthaven Kortenhoef | Kortenhoef

Peddel door velden van waterlelies en ervaar de stilte van de Kortenhoefse Plassen. Een uniek natuurgebied waar alleen ongemotoriseerde boten zijn toegestaan. Hoor je het wuiven van het riet?

Reserveer in de maand juli een kano bij Jachthaven Kortenhoef en ontvang 50% korting op de 2de kano naar keuze. Op basis van beschikbaarheid. Reserveren kan telefonisch via 035-6561871 of per email via reserveringen@jachthavenkortenhoef.nl met de actiecode: GOOIVECHT 

Ga voor een avontuur

Borrelen aan het water

Ottenhome | Kortenhoef

Geeft iets meer het zomergevoel dan een (mid)dagje varen en afsluiten met een borrel bij een ondergaande zon? Op het royale terras van Ottenhome aan de Wijde Blik vind je altijd een fijn plekje. 

Ontvang exclusief in juli een gratis "rondje Ottenhome" - een mix van lekkere hapjes - bij het huren van een zeilboot, sloep, roeiboot of kano. Vermeld bij je reservering dat je de buitenkans van Visit Gooi & Vecht niet wilt missen!

Pak nu deze buitenkans

Zomerrondvaart over de Vecht

Rederij de Kampioen

Bewonder oevers vol eeuwenoude buitenplaatsen, theekoepels en kastelen tijdens een zomerse rondvaart over de Vecht. Nip van je koffie/thee terwijl het sprookjesachtige landschap aan je voorbijtrekt. 

Ontvang nu gratis koffie/thee + stroopwafel tijdens de Zomervaartocht. Dinsdag t/m vrijdag van 13.30-15.00 uur. €26,50 p.p. voor 1,5 uur varen. Reserveer nu je plekje aan boord. Vul op de pagina Factuurgegevens bij Extra informatie 'Actie GV2024' in.

Pak nu deze buitenkans

Dagje varen met hele gezin

Rederij aan de Vecht

Verken de Vechtstreek met comfortabele loungeboot Tes. Door de hoge railing zeer geschikt voor (kleine) kinderen en door de makkelijke instap ook rolstoeltoegankelijk. Plop de bubbels open, sit back en relax... 

Ontvang nu gratis 2 flessen bubbels per dagdeel dat je boekt bij Rederij aan de Vecht o.v.v. Buitenkans-2024 in het opmerkingenveld. Dus hoe langer je vaart hoe meer bubbels je krijgt. Plek voor max. 10 volwassenen. Met kinderen? Gebruik dan Buitenkans-2024+kids voor 1 fles bubbels & 1 fles bubbels zonder alcohol. 

Pak nu deze buitenkans

Varen door de vesting

Ontdek vestingstad Naarden met kids

Naarden is één van de best bewaarde vestingsteden van Nederland en uniek in Europa vanwege haar stervorm met dubbele omwalling. Vaar mee door de vestinggrachten en bewonder dit pittoreske stadje vanuit verrassende hoeken. Een leuk uitje van jong tot oud.

Doe de speurtocht door Naarden-Vesting en vaar aansluitend mee met Vestingvaart. Kinderen mogen onder begeleiding van een betalende volwassene gratis meevaren in juli! Je kunt ook kiezen voor een gratis torenbeklimming van Grote Kerk Naarden i.p.v. varen. Informeer online of aan de balie van Bezoekerscentrum Gele Loods / VVV Naarden naar de mogelijkheden.

Pak nu deze buitenkans
Boot van Vestingvaart in de vestinggracht van Naarden met bezoekers aan boord

Zomerse winacties

Win unieke zomeruitjes

Maak de hele zomer kans op bijzondere ervaringen en unieke buitenkansen in Gooi en Vechtstreek. Volg Visit Gooi & Vecht op socials @visitgooivecht of hou de website in de gaten. Wat dacht je van een pop-up diner op forteiland Pampus of een middagje sloepvaren met Jachthaven Kortenhoef? 

Volg ons op Instagram