Bestelformulier folders

Met dit formulier kunnen partners en VVV-locaties brochures en foldermateriaal van de regio bestellen. Alle tarieven op dit formulier zijn exclusief BTW en verzendkosten en inclusief ca. 25% partnerkorting (percentage is productafhankelijk). Hieronder vind je het assortiment van brochures en folders die je kunt bestellen. 

Tip: Wil je zien hoe een bepaalde uitgave eruitziet? Kijk dan even in onze webshop (voor consumenten). Om de partnerkorting te ontvangen dient de bestelling geplaatst te worden via dit bestelformulier.


1. Gegevens


2. Uitgaven

Routes & Kaarten

Vul per uitgave het gewenste aantal in door een keuze te maken in het dropdownmenu.


Informatiebrochures | gratis

Deze informatiebrochures zijn in z-card format en komen in trays per 50 stuks. Ze bevatten een plattegrond, must do's, tips en praktische informatie. VVV-locaties kunnen deze informatiebrochures onbeperkt bestellen. Partners krijgen de eerste twee trays per soort gratis. Daarna kosten de trays €4,50 per stuk.

Overige onbetaalde brochures


3. Opmerkingen of vragen


4. Levering

Visit Gooi & Vecht verstuurt bestellingen per PostNL en berekent verzendkosten naar tarieven van PostNL. Bestellingen boven de €200,00 worden gratis verzonden. Ophalen bij ons kantoor in Bussum is ook mogelijk.


* Velden met een asterisk zijn verplicht.