Eten & Drinken

Culinair in Gooi & Vecht

Eten & Drinken

Lunch - Borrel - Diner - Geniet van het goede leven

Van sterrentent tot strandpaviljoen, en van hippe koffiebar tot theetuin onder de bomen: je vindt het in Gooi & Vecht. Wil je lekker lunchen of uitgebreid dineren aan het water? Met vrienden genieten van een flesje wijn, terwijl de kinderen zich uitleven op de heide? Of culinair genieten in het kleinste sterrenrestaurant van Nederland? Keuze genoeg!

Vanwege de landelijke coronamaatregelen is de horeca gesloten. Veel restaurants bieden daarom speciale menu's to go en dinerboxen aan. Heb je een leuke hotspot gevonden in ons overzicht? Kijk dan voor actuele menu's en to go opties op de website van de locatie.

Smakelijke hotspots - Waar moet je zijn?

© Maylan van der Grift

Koffie & Lunch

Van ristretto tot rijkbelegde broodjes. Voor een lekkere lunch of goede bak koffie kun je terecht bij een van de vele lunchrooms, koffiebars, theetuinen en restaurants.

Alle koffie- & lunchopties
© Hilversum Marketing

Borrelen

Na inspanning komt ontspanning. Alle adressen om lekker lang te borrelen met bitterballen, Gooisch Bier, Gooise wijn en Weesper Gin vind je hier.

De leukste borrelplekken
© Bastiaan van Schip

Diner

In een voormalig klooster of oude krachtcentrale, in het kleinste sterrenrestaurant, tussen de BN-ers of aan de Loosdrechtse Plassen.

Ontdek de hotspots