Made in 't Gooi - Hollywood van de lage landen

Thuisbasis van legendarische tv-programma’s, het iconische Top 2000 café en de Avondshow met Arjen Lubach. Hier komen radio en televisie tot leven. Stap in de magische wereld van beeld & geluid met de Hillywoodtour, bezoek het compleet vernieuwde Mediamuseum in Beeld & Geluid en ontdek nieuwe media tijdens de Dutch Media Week. Ook op muzikaal vlak spant Gooi & Vecht de kroon, door festivals en orkesten van wereldformaat. Laat je zintuigen prikkelen door ons beeld en geluid!

Mediapark Hilversum

Thuis van beroemdheden

Neem de Hillywoodtour door het Mediapark. Loop over de Walk of Fame, snuffel rond in het enorme rekwisietendepot en tref opeens je favoriete BN’er. Het overkomt je op het grootste mediapark van Europa. 

Alles over Hilversum

Mediamuseum Beeld & Geluid

Unieke museumreis door jouw mediawereld

In het kleurrijke, iconische gebouw van Beeld & Geluid beleef je media in al zijn facetten. Duik in je eigen medialeven in het meest interactieve Mediamuseum ter wereld met meer dan vijftig 'spellen', honderden uren aan audiovisueel materiaal en vele objecten uit de mediageschiedenis. Hier ga je op ontdekkingsreis door het medialandschap van toen, nu en de toekomst. 

Naar Beeld & Geluid

Museum Hilversum

Een ode aan fotografie

Bewonder werken van topfotografen, bezoek het jaarlijkse hoogtepunt De Zilveren Camera expositie en raak geïnspireerd door aanstormend mediatalent. Alle ingrediënten voor een zinnenprikkelende ervaring in het prachtige oude raadhuis zijn aanwezig.

Plan je bezoek
Een vrouw en vier kinderen kijken naar foto's aan de wand in een tentoonstelling in Museum Hilversum.

Living in luxury

Een dagje als Gooische vrouw

Shop in de fraaiste boetiekjes van Laren en luxe woonwinkels met de laatste trends, lunch tussen de rich and famous en drink een prosecco op een Gooische hotspot die rechtstreeks uit jouw favoriete tv-serie komt.

Naar Laren & Blaricum