Made in 't Gooi - Hollywood van de lage landen

Thuisbasis van legendarische tv-programma’s, het iconische Top 2000 café en het decor van Gooise Vrouwen. Hier komen radio en televisie tot leven. Stap in de magische wereld van beeld & geluid met de Hillywoodtour, bezoek mediamuseum Beeld & Geluid en ontdek nieuwe media tijdens de Dutch Media Week. Ook op muzikaal vlak spant Gooi & Vecht de kroon, door festivals en orkesten van wereldformaat.

Mediapark Hilversum

Thuis van beroemdheden

Neem de Hillywoodtour door het Mediapark. Loop over de Walk of Fame, snuffel rond in het enorme rekwisietendepot en tref opeens je favoriete BN’er. Het overkomt je op het grootste mediapark van Europa. 

Alles over Hilversum

Museum Hilversum

Een ode aan fotografie

Bewonder werken van topfotografen, bezoek het jaarlijkse hoogtepunt de Zilveren Camera expositie en raak geïnspireerd door aanstormend mediatalent. Alle ingrediënten voor een zinnenprikkelende ervaring in het prachtige oude raadhuis zijn aanwezig.

Plan je bezoek

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid

Licht uit, pc aan!

Beeld en Geluid bouwt aan een volledig nieuw en interactief mediamuseum! Tot de opening in najaar 2022 zijn de deuren van het museum gesloten. Gelukkig geniet je tot die tijd van de collecties en verhalen vanuit je luie stoel, met 'Beeld en Geluid bij je thuis'. 

Beleef de mediawereld thuis

De Gooise Vrouwen Experience

Shopping fietsroute

De fraaiste boetiekjes, luxe woonwinkels met de laatste trends en een prosecco op een Gooise hotspot. Kies één van de drie geweldige shoproutes, gebaseerd op de karakters uit Gooise Vrouwen.

Naar de fietsroutes