Mediahart Hilversum

In Beeld & Geluid

In Beeld & Geluid

Made in 't Gooi - Hollywood van de lage landen

Thuisbasis van legendarische tv-programma’s, het iconische top 2000 café en het decor van Gooise Vrouwen. Stap in de magische wereld van beeld & geluid. Met het mediapark, Mediamuseum en Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid is Hilversum het swingende mediahart van Nederland. Ook op muzikaal vlak spant Gooi & Vecht de kroon, door festivals en orkesten van wereldformaat.

© Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid

Licht uit, spot aan!

Speel in een achtervolgingsscene van Flikken Maastricht, check hoe de autocue werkt en bekijk hoogte- en dieptepunten van 100 jaar nieuws. De interactieve beeld en geluid Experience vindt plaats in een indrukwekkend gebouw met fantastische glasgevel.

Beleef de mediawereld
© Martin van Lokven

Museum Hilversum

Een ode aan fotografie

Bewonder werken van topfotografen, bezoek het jaarlijkse hoogtepunt de Zilveren Camera expositie en raak geïnspireerd door aanstormend mediatalent. Alle ingrediënten voor een zinnenprikkelende ervaring in het prachtige oude raadhuis zijn aanwezig.

Plan je bezoek
© Joni Israëli

Mediapark Hilversum

Thuis van beroemdheden

Neem de Hillywoodtour door het Mediapark. Loop over de Walk of Fame, snuffel rond in het enorme rekwisietendepot en tref opeens je favoriete BN’er. Het overkomt je op het grootste mediapark van Europa. 

Alles over Hilversum
© Martin van Lokven

De Gooise Vrouwen Experience

Shopping fietsroute

De fraaiste boetiekjes, luxe woonwinkels met de laatste trends en een prosecco op een Gooise hotspot. Kies één van de vier geweldige shoproutes, gebaseerd op de karakters uit Gooise Vrouwen.

Naar de fietsroutes