Gooi & Vecht per fiets - Ontdek met de wind in je haren

Fiets door de bossen van Natuurmonumenten, over uitgestrekte heidevelden in het Goois Natuurreservaat, langs historische molens en buitenplaatsen aan de Vecht of volg de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De grote diversiteit in natuur, afgewisseld door monumentale bouwwerken en romantische tuinen is wat Gooi & Vecht zo bijzonder maakt. Ervaar het zelf en laat je verrassen.

Fietsnetwerk Gooi & Vecht

Knoop je eigen route

Wil je een mooie route fietsen en eenvoudig navigeren? Volg dan de groen-witte knooppuntnummers van het Fietsnetwerk Gooi & Vecht. Op een knooppunt of TOP zie je welke knooppunten van het netwerk er in de buurt liggen. Thuis alvast je route uitstippelen? Bestel dan de Fietskaart Gooi & Vecht in onze webshop. 

Bestel nu de Fietskaart Gooi & Vecht

Waar kun je een fiets huren?

Fietsverhuur in Gooi & Vecht

Huur een fiets, e-bike, bakfiets of elektrische scooter bij een van de fietsverhuurders in Gooi & Vecht en ontdek onze highlights en minder bekende parels. Verblijf je meerdere dagen in Gooi & Vecht? Veel hotels en verblijfsaccommodaties verhuren (elektrische) fietsen, dus informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk alle locaties

Horeca onderweg

Stap af en laad op

Fietskaart in the pocket, je route bepaald en al lekker wat kilometers in de benen. Klik op de button en vind de fijnste plekken voor een koffietje of goede lunch voor onderweg. Bij veel horeca kun je je e-bike opladen terwijl jij oplaadt met een hapje en drankje. Tip: gebruik de filter om in te zoomen op jouw wensen.

Ontdek de horeca parels