Ga naar Gooi & Vecht - Zo kom je nog eens ergens

Gooi & Vecht is centraal gelegen in Nederland, tussen Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort. Daarmee is onze regio goed bereikbaar met het vervoer van jouw voorkeur. Met het OV via één van de vele treinstations of buslijnen verspreid door de regio. Met de auto via de A1, A2, A6 en A27. De Toeristische Overstappunten zijn ideale startpunten om je bezoek aan Gooi & Vecht te starten. Zien we je gauw?

Handige startpunten in Gooi & Vecht

Toeristische Overstappunten

Kom je een dagje wandelen, fietsen of varen in Gooi & Vecht? Maak dan gebruik van de Toeristische Overstappunten (TOPs). Dit zijn strategisch gelegen punten – bijvoorbeeld aan de rand van natuurgebieden – waar je (meestal) gratis je auto kunt parkeren en vanaf waar je direct aan een fietsroute of wandelroute kunt starten.

Bekijk alle TOP's

Met je eigen e-bike

Opladen en door

Door het afwisselende landschap en de vele highlights onderweg is Gooi & Vecht perfect om per fiets te ontdekken. Op onze site vind je fijne tips en adressen om zelf even op te laden met een hapje en drankje. Maar waar kun je je elektrische fiets opladen?

Bekijk alle oplaadpunten

Met Openbaar Vervoer

Duurzaam de regio in

Met treinstations in Weesp, Hilversum, Naarden, Bussum, Maarssen en Breukelen is Gooi & Vecht goed bereikbaar met het OV. Vanaf daar kun je gemakkelijk per bus of OV-fiets duurzaam verder reizen. Plan je reis eenvoudig online, bijvoorbeeld via 9292OV.

Plan je reis