Met de auto - Parkeer en ga op pad

Gooi & Vecht is centraal gelegen tussen Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort. Daarmee is onze regio met de auto goed te bereiken via de A1, A2, A6 en A27. 

Kom je naar Gooi & Vecht om een dagje te wandelen of fietsen? Maak dan gebruik van een van de Toeristische Overstap Punten (TOPs). Dit zijn strategisch gelegen punten – bijvoorbeeld aan de rand van natuurgebieden – waar je in de meeste gevallen gratis je auto kunt parkeren en vanaf waar je direct aan een fietsroute of wandelroute kunt starten. 

Bekijk de verschillende TOPS op de onderstaande kaart of klik hier voor het totaaloverzicht.

 

 

Met een elektrische deelfiets

Reserveer, fiets en geniet

Verspreid over de regio staan diverse Urbee deelfietsenstallingen met elektrische fietsen. Reserveer eenvoudig een e-bike via de Urbee Go app en verken het Gooi en de Vechtstreek als een local.

Alle Urbee stallingen

Met je eigen e-bike

Opladen en door

Door het afwisselende landschap en de vele highlights onderweg is Gooi & Vecht perfect om per fiets te ontdekken. Op onze site vind je fijne tips en adressen om zelf even op te laden met een hapje en drankje. Maar waar kun je je elektrische fiets opladen?

Bekijk alle oplaadpunten

Met Openbaar Vervoer

De regio in

Met treinstations in Weesp, Hilversum, Naarden, Bussum, Maarssen en Breukelen is Gooi & Vecht goed bereikbaar met het OV. Vanaf daar kun je gemakkelijk per bus, OV-fiets of taxi verder reizen. 

Plan je reis