Partnerschap

Visit Gooi & Vecht

Partners

Streek voor levensgenieters - Samen versterken wij het toeristisch aanbod

In Gooi & Vecht kun je cultuur opsnuiven, eindeloos fietsen en wandelen, de waterlinies verkennen, actief zijn op het water van de Vecht & de Plassen en je vergapen aan architectonische hoogstandjes. Je slaapt hier in de mooiste accommodaties en geniet van goed eten en drinken tot in de late uurtjes.

Wil jij bijdragen aan versterking van het toeristisch aanbod van Gooi & Vecht? Sluit je dan aan op ons netwerk. Samen zetten wij de regio voor bezoekers en inwoners op de kaart als een aantrekkelijke plek om te verblijven en te recreëren.

Wij werken nauw samen met o.a. de regiogemeenten, lokale ondernemers en marketingorganisaties, culturele instellingen, amsterdam&partners, Visit Utrecht Region, Provincie Noord-Holland, Routebureau Utrecht, NBTC en Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Doe je mee?

Sluit je aan - Ontdek de voordelen

Partnerplan Gooi & Vecht

Ontdek de voordelen en voorwaarden van het partnerschap van Visit Gooi & Vecht. Versterk het toeristisch aanbod van Gooi & Vecht.

Meer over het partnerschap

Aanmeldformulier partners

Welkom! Wat mooi dat je je als partner aansluit bij Visit Gooi & Vecht. Samen met onze partners en stakeholders zetten we Gooi & Vecht op de kaart als de streek voor levensgenieters. 

Meld je aan als partner
© gooivechtinvr.nl

Bestelformulier voor partners

Als partner van Visit Gooi & Vecht kun je onze brochures bestellen om onder je bezoekers te verspreiden. Je krijgt inkoopkorting op onze betaalde producten. 

Bestel hier onze brochures