Restaurant & Boutique Hotel De Nederlanden

Vreeland

Op sterrenniveau dineren en overnachten in alle rust, op een unieke locatie aan de Vecht. Bij De Nederlanden laat je je ultiem in de watten leggen.

Restaurant
De dinerkaart van De Nederlanden wisselt per seizoen en naar inzicht van chefkok Wilco Berends. Zo kunnen ze werken met de mooiste producten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Voor een echt uitzonderlijke ervaring kies je voor een zes of acht gangen Prestige menu, waarbij ze elk van de luxe ingrediënten voor zichzelf laten spreken. Naast het diner serveert De Nederlanden ook een viergangen …

Op sterrenniveau dineren en overnachten in alle rust, op een unieke locatie aan de Vecht. Bij De Nederlanden laat je je ultiem in de watten leggen.

Restaurant
De dinerkaart van De Nederlanden wisselt per seizoen en naar inzicht van chefkok Wilco Berends. Zo kunnen ze werken met de mooiste producten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Voor een echt uitzonderlijke ervaring kies je voor een zes of acht gangen Prestige menu, waarbij ze elk van de luxe ingrediënten voor zichzelf laten spreken. Naast het diner serveert De Nederlanden ook een viergangen lunchmenu du chef (do-zo). Bij lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras.

Boutique Hotel
Na zo'n unieke culinaire ervaring is er natuurlijk niks fijner dan zo een bed in kunnen rollen. De Nederlanden beschikt over 11 warm ingerichte hotelkamers, waarvan 4 standaard kamers, 5 luxe kamers, 1 suite en 1 eenpersoons kamer. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en enkele kamers zijn gelegen aan de Vechtzijde. De smaakvolle inrichting van de hotelkamers is geïnspireerd op de minimalistische stijl uit Scandinavië en Japan. En De Nederlanden doet z'n naam eer aan, want er is voor de inrichting zoveel mogelijk gebruik gemaakt van Nederlands design.

Praktische informatie
Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Je kunt hier gratis parkeren en gratis gebruik maken van het WIFI netwerk. De kamers zijn gelegen op de 1e en 2e etage boven het restaurant, er is geen lift in het unieke pand uit 1680. Alle kamers hebben ramen die open kunnen en de kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning.

Per boot

De Nederlanden beschikt over een eigen aanlegsteiger, speciaal gereserveerd voor eigen gasten, die in de zomermaanden met de boot hier willen aanleggen. 'Parkeer' de boot voor de deur en kom aan wal voor een lunch, diner of overnachting. Geen eigen boot tot je beschikking? Boek via uwsalonboot.nl en stap voor De Nederlanden op.

Per fiets
Er zijn comfortabele fietsen te huur; de Sparta Transport Pick up fietsen. Reserveren is gewenst. 

Openingstijden

 • Elke maandag gesloten
 • Elke dinsdag 12.00 - 14.00 uur
  18.00 - 21.30 uur
 • Elke woensdag 12.00 - 14.00 uur
  18.00 - 21.30 uur
 • Elke donderdag 12.00 - 14.00 uur
  18.00 - 21.30 uur
 • Elke vrijdag 12.00 - 14.00 uur
  18.00 - 21.30 uur
 • Elke zaterdag 12.00 - 14.00 uur
  18.00 - 21.30 uur
  18.00 - 21.30 uur
 • Elke zondag 12.00 - 14.00 uur
  18.00 - 21.30 uur

Toegankelijkheid van deze locatie

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Locatie