Concert Vreeland Vocaal

Vreeland

Het kamerkoor Vreeland Vocaal organiseert op zaterdag 1 juni 2024 haar jaarlijks concert. Op…

Het kamerkoor Vreeland Vocaal organiseert op zaterdag 1 juni 2024 haar jaarlijks concert. Op het programma staan de Kleine Orgelmis van Haydn, het Stabat Mater van Rheinberger en werken van Mendelssohn. Mooie werken waarin vertrouwen als het centrale thema van het concert naar voren komt. In deze roerige tijden kunnen we allemaal wel wat extra vertrouwen gebruiken. De muziek, de prachtige locatie, het koor en de professionele musici zorgen ervoor dat u daarvan kan genieten. Het concert staat onder leiding van onze dirigente Gusanne van den Brink en als solist treedt op de sopraan Agnes van Laar. Begeleiding vindt plaats door organist David Schlaffke en een ensemble onder leiding van Frits van Wagenvoorde.

Het concert is op zaterdagavond 1 juni 2024 in de Grote Kerk te Vreeland (Kerkplein 1a) om 20.30. De kerk is open vanaf 19.45. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten. U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Entreekaarten kosten EUR 17 in de voorverkoop tot 25 mei. EUR 20 bij de kerk. Daarnaast is er een VIP arrangement voor EUR 30. 

Kaarten zijn te bestellen via vreelandvocaal@gmail.com of via het contactformulier op de website www.vreelandvocaal.nl en uiteraard bij de kerk op de avond van het concert. Wij hopen veel mensen te mogen begroeten op het concert! Wij danken Cultuurfonds Stichtse Vecht en de Rabobank voor hun bijdrage.

Wanneer

  • Zaterdag 1 juni 2024 20.30 - 21.45 uur

Prijzen

  • € 17,00

Locatie