Mini-Retreat: Lichter Moederschap is Het Nieuwe Moederschap

Hilversum

Heb je als moeder het idee dat je niet altijd genoeg kunt betekenen omdat je en die fijne ma…

Heb je als moeder het idee dat je niet altijd genoeg kunt betekenen omdat je en die fijne mama, hardwerkende werknemer of ondernemer, gezellige vriendin, leuke partner en dochter wilt zijn? Wil je ook graag meer ruimte creëren voor rust, reflectie en zonder ‘momguilt’ voor jezelf kunnen zorgen? Dan is de mini-retreat ‘De Nieuwe Moeder’ een mooi cadeau aan jezelf! De Hoorneboeg organiseert samen met Ernestine Numan deze fijne ochtend waarin jij even alleen bij jezelf hoeft stil te staan. Een moment waarna je met meer rust, flow en voldoening al je verschillende rollen als moeder kunt combineren. Het hoeft niet beter, het mag wel lichter.

In een samenleving waarin het leven druk is en de parental burn-out steeds vaker voorkomt, is het belangrijk om juist niet minder maar vaker stil te staan bij wat je zelf als moeder nodig hebt. Want hoe lichter wij moeders leven, hoe groter onze positieve impact is op het welzijn van volgende generaties.

Door middel van meditatie, adem-en energiewerk, een stiltewandeling en heartful schrijven, voel je ontspanning, vertrouwen en een diepere verbinding met jezelf en je kind. Je ervaart dat alles wat nodig is om lichter te leven al dichtbij is; het zit namelijk in jou. Als je wilt, is er ook ruimte om te delen in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen.

Wanneer

  • Zondag 9 juni 2024 10.00 - 12.00 uur

Prijzen

  • € 29,50

Locatie