Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Pyjama-ontbijt: 'Het muizenhuis - Sam en Julia in de bioscoop'

Bussum

In de meivakantie je bed uit, lekker met ongekamd haar en je pyjama nog aan naar het Filmhui…

In de meivakantie je bed uit, lekker met ongekamd haar en je pyjama nog aan naar het Filmhuis, verwend worden met een pannenkoekenontbijt en daarna naar de film. Heel veel leuker kan een dag toch niet beginnen? Op woensdag 1 mei kan het allemaal. Je mag in je mooiste pyjama of onesie naar Filmhuis Bussum komen en daar maken we er een groot feest van. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Zij kopen ook een entreekaartje en kunnen dan niet alleen naar de film, maar ook mee-ontbijten met een pannenkoek en een kopje koffie of thee.

Kaarten kosten € 11,00 en zijn online of aan de kassa te koop. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij.

Programma:
Start ontbijt: 9.30 uur
Start film: 10.00 uur

Over de film
Met Sam en Julia weet je één ding zeker: het wordt een groot avontuur! Deze twee ondeugende muizenvrienden uit de kinderboekenserie zijn voor het eerst te zien in de bioscoop. Zes van de acht afleveringen zijn zelfs gloednieuw. In het Muizenhuis is het geen moment saai, want Sam en Julia gaan spelenderwijs door het huis en ontdekken allerlei verrassingen.

Speciale actie voor Sam en Julia!
Heet jij Sam of Julia? Dat vinden wij dat natuurlijk extra speciaal. Als je naar de film komt en iets meeneemt waar je naam op staat, krijg je van ons iets lekkers aan de bar

Prijzen

  • € 11,00

Neem alvast een kijkje

Locatie