Partner aanmeldformulier

Welkom! Wat mooi dat je je als partner aansluit bij Visit Gooi & Vecht. Samen versterken wij de gastvrijheid van onze regio en zetten we Gooi & Vecht op de kaart als de streek voor levensgenieters. Vul dit aanmeldformulier in om je inschrijving definitief te maken. 


1. Gegevens | zakelijk

Deze informatie gebruiken wij voor jouw registratie als partner, om met jou in contact te kunnen komen en voor het opstellen van onze facturen. Let op: dit gaat om zakelijk contact. Verderop in dit formulier vul je de gegevens in die wij kunnen gebruiken in de communicatie richting bezoekers.

Contact


Facturatie


2. Gegevens | voor bezoekers

Deze informatie gebruiken wij voor het opstellen van je eigen bedrijfspagina op onze website en in de communicatie richting bezoekers en bewoners van Gooi & Vecht.

Contactgegevens


Online vindbaarheid


Inhoudelijk


Toegankelijkheid

Visit Gooi & Vecht streeft ernaar de informatievoorziening zo inclusief mogelijk te maken. Vul hieronder zo specifiek mogelijk in hoe toegankelijk jouw locatie is voor de verschillende doelgroepen. Heeft jouw locatie geen specifieke voorzieningen of mogelijkheden voor een bepaalde doelgroep, vermeld dit dan ook hieronder.


Beeldmateriaal

Voeg hier minimaal 1 foto en maximaal 5 foto's toe. Het beeldmateriaal is rechtenvrij, max 3MB (minimaal formaat 1600x1200 pixels), bevat geen tekst in beeld en is bij voorkeur een vierkant of liggend beeld. Is naamsvermelding van een fotograaf gewenst bij gebruik op onze website en overige kanalen? Geef dit aan in de bestandsnaam van de foto en/of in het label van het bestand.


Disclaimer
Alle aangeleverde content wordt getoetst door de redactie van Visit Gooi & Vecht. Zij behoudt zich het recht voor om teksten te redigeren om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de look and feel van visitgooivecht.nl. 

Content
De redactie van Gooi & Vecht tracht vanzelfsprekend om alle informatie op de website zo goed mogelijk up to date te houden. De partner is verantwoordelijk voor het controleren van de eigen bedrijfsinformatie op visitgooivecht.nl en het aanleveren van tekst en beeldmateriaal indien deze aan vervanging toe is. 

UITagenda Gooi & Vecht
Als partner kun je onbeperkt kosteloos evenementen en activiteiten aanmelden voor de regionale UITagenda op visitgooivecht.nl. Dit kan uitsluitend via het 'Event aanmelden fomulier', te vinden onderaan de website en op de Partnerpagina.


3. Opmerkingen of vragen


Overeenkomst
Met het insturen van dit formulier ga je een partnerovereenkomst aan met Visit Gooi & Vecht voor de duur van 1 kalenderjaar. Het partnerschap wordt jaarlijks verlengd tot wederopzegging. Er geldt een opzegtermijn van 2 maanden voor het einde van het kalenderjaar.


* Velden met een asterisk zijn verplicht.