Kunstenaarsdorpen - Inspiratie voor de meesters

Rietgedekte boerderijtjes, glooiende heidevelden en de Gooise schaapskudde. De omgeving van Laren en Blaricum inspireerde kunstenaars als Mauve en Mondriaan al in het verleden. Geen wonder dat de mooie kunstenaarsdorpen nu zo in trek zijn als woonplek bij beroemdheden. Winkel in fraaie boetiekjes, wandel door de historische dorpskernen en bezoek Museum Singer Laren. Ontdek de schilderachtige dorpen zelf.

Museum Singer Laren

Waar kunsten samenkomen

Ontdek de uitgebreide kunstcollectie, bekijk wisselende exposities of laat je meevoeren in het theater. De beeldentuin van landschapsarchitect Piet Oudolf is een inspirerende plek waar kunst en natuur samensmelten.

Naar het museum
Gezin voor een kunstwerk in museumzaal

Landgoed Nardinclant

Waan je in groene weelde, luxe en comfort

Verscholen in een lommerrijke buurt van Laren vind je het voormalige landgoed van de familie Blokker. Het landhuis en de historische tuin zijn in oude luister hersteld en te bezoeken! Wandel door de tuin en volg de kunstroute, ga voor een premium wellness ervaring in de privéspa of overnacht in één van de luxe tuinvilla's. 

Ga naar Nardinclant
Landgoed Nardinclant in Laren vanuit de lucht gezien.

Het Gooi verkennen - Stap in de wereld van Mondriaan en Mauve

Art Center Horus

Kunst kijken (en kopen)

Stap eens binnen in deze geliefde galerie en bewonder de diversiteit aan schoonheid. Art Center Horus is een ontmoetingsplaats voor kunstenaar en kunstliefhebber en dé plaats bij uitstek waar je kunst in uiteenlopende stijlen ontdekt. Niña Van den Bosch en haar team vertellen je met plezier over de werken en de makers. Wie weet vind je iets moois voor bij je thuis!

Meer over Art Center Horus

Overnachten in stijl

Hotel Bellevue Blaricum

Laat je verwennen in dit kleinschalige Boutique hotel in het centrum van Blaricum. Wandel door de prachtige natuur, dineer in een stijlvolle setting en geniet van het uitgebreide ontbijt.

Naar Boutique hotel