Laat je zintuigen verrassen tijdens Het Loof Diner, het eerste pop-up diner waar natuur, verhalen en plantaardige gastronomie samenkomen.

Onder leiding van Femke van den Heuvel (ViP Health & Nutrition) en ch…

Laat je zintuigen verrassen tijdens Het Loof Diner, het eerste pop-up diner waar natuur, verhalen en plantaardige gastronomie samenkomen.

Onder leiding van Femke van den Heuvel (ViP Health & Nutrition) en chef Mari Pitkänen (Kasvio) ontdek je in zes gangen de boom in al zijn gedaanten. Van bloesem en blad tot bast en noot. Elke gang vertelt een ander verhaal over de boom als voedende metgezel, met smaken die de seizoenen weerspiegelen. Tussen de gangen door delen de chefs inspirerende inzichten over duurzaam koken en de kracht van de natuur. Een avond vol smaak, verwondering en verbinding, waar eten, inspiratie en bewustzijn hand in hand gaan.

Wanneer

  • Donderdag 11 december 2025 19.00 - 22.30 uur
  • Vrijdag 12 december 2025 19.00 - 22.30 uur

Prijzen

  • € 90,00

Locatie