Ben jij op zoek naar een gezond alternatief voor frisdrank? Of wil je je gasten een bijzonder non-alcoholisch drankje aan kunnen bieden, zonder te vervallen in een standaard frisdrank assortiment? Willen je kinderen niets liever dan frisdrank drinken terwijl jij dat liever anders ziet? Check dan deze workshop en leer hoe je zelf gezonde frisdrank kunt brouwen.

Margot van Ferm laat je kennis make…

Ben jij op zoek naar een gezond alternatief voor frisdrank? Of wil je je gasten een bijzonder non-alcoholisch drankje aan kunnen bieden, zonder te vervallen in een standaard frisdrank assortiment? Willen je kinderen niets liever dan frisdrank drinken terwijl jij dat liever anders ziet? Check dan deze workshop en leer hoe je zelf gezonde frisdrank kunt brouwen.

Margot van Ferm laat je kennis maken met een breed palet aan gefermenteerde frisdranken, die naast dat ze boordevol probiotica zitten, je smaakpapillen prikkelen. Leer hoe je gemakkelijk met seizoen ingrediënten frisdrank kan brouwen, wat fermentatie is, wat dit zo gezond maakt en welke variaties er mogelijk zijn.

Je leert alle tips & trics om veilig te kunnen fermenteren, je krijgt handige tools te zien en je gaat vol inspiratie weer naar huis. We gaan uitgebreid aan de slag met verschillende fermentatie technieken; scobies, wilde vergisting, starters en schimmels. En natuurlijk ga je uitgebreid proeven van smaakvolle drankjes.

Na deze workshop zul je niets dan lof oogsten met je eigen gemaakte brouwsels, wil iedereen opeens boppen na een borrel bij jou thuis, en zullen je kinderen die ongezonde cola en fanta met liefde laten staan.

Bruis je van nieuwsgierigheid? Schrijf je dan snel in!

Wanneer

  • Zaterdag 13 juni 2026 13.00 - 18.00 uur

Prijzen

  • € 109,95

Locatie