Waar scoor je nou de lekkerste koffie en taartjes in Weesp? Wij hebben onze top 4 voor je op een rijtje gezet. In Weesp heb je gelijk het vakantiegevoel te pakken, met leuke terrasje aan de Vecht en de pittoreske straatjes. Tussen het wandelen door moet je zeker even stoppen bij één van deze lekkere hotspots, geselecteerd door Inge van Gooische Hotspots. Enjoy! 

Meer leuke tips in Weesp? Check dan de Cityguide van Weesp met meer dan 20 te gekke hotspots. Van de leukste winkels tot de beste restaurant en de fijnste plekken met kids. 

Mevrou & Co

Wat een fijn plekje is dit. Zo’n lekkere vibe hangt hier, je voelt je meteen welkom. Zuid Afrikaanse invloeden en dat zowel binnen als op de kaart. Hoe leuk die naam melkskommel (aanrader hoor!) en hun pancakes zijn ook niet te weerstaan. Koffie met iets lekkers, achter je laptop terwijl je geniet van een smashed avocado, bijkletsen met je vrienden, smikkelen met je kids. Ja kids, want zo fijn een speelhoek binnen én speelgoed buiten op het terras. Top dat zelfs op de kaart aan ze is gedacht. Begin je dag hier met goede koffie of eindig je dag met een borrel. Dit gaat je nieuwe woonkamer worden hoor.

Mevrou & Co | Nieuwstad 22, Weesp

  

De Eendracht

Ergens kunnen ontbijten vind ik zo leuk. Wat een mazzel dat dit ook bij de Eendracht kan. Maar voor een cappuccino met havermelk en hun heerlijke appeltaart, daar maak je ons echt gelukkig mee. Lekker mensen kijken vanaf de leren bank of buiten op het terras. De Eendracht is altijd een goed idee. Net zoals het landbrood van Menno de lunch nóg lekkerder maakt, dus blijf zitten waar je zit en genieten maar!

De Eendracht | Het Grote Plein 5, Weesp

  

Thuiz

Hier drink je koffie zoals je ‘m thuis ook wilt (mazzel dat je de koffiebonen ook kunt kopen hier). Ontbijt, koffie met lekkers en lunch. Hallo roze smoothie bowl! Of je het nu daar wilt eten of to go, alles kan! Wat je echt niet gaat lukken is met lege handen naar buiten lopen, want zodra je binnenkomt dan word je hebberig. Zo veel leuke dingen om te kopen. Van koffie kopjes en kussentjes tot mooie spullen van Doing Goods. Maar ook kleding. Dit soort concept stores vinden wij leuk!

Thuiz | Slijkstraat 39, Weesp

  

Bar Noot

Een theetuin is altijd een goed idee. Op een bastion van de oude vestingstad Weesp, ligt Theetuin Noot verscholen, midden in het groen. Binnen óf buiten op het terras geniet je van de lokale producten van ontbijt, lunch tot borrel. Wat een fijn plekje is dit! Er is een omheind terras, dus veilig voor je kids om lekker rond te banjeren terwijl jij geniet van je cappuccino. Gaan dus!

Bar Noot | Ossenmarkt 34, Weesp