Dagje Weesp - Smaakvolle vesting aan de Vecht

Maak een rondvaart met de Vuurlinie over de Vecht naar Fort Uitermeer en verken het historische centrum met maar liefst 200 monumenten. Met recht wordt Weesp ‘Klein Amsterdam’ genoemd. Overal ontdek je oude geveltjes en gezellige pleintjes. Drink een biertje bij brouwerij Wispe, neem een nostalgische weespermop bij de koffie en ervaar waarom Weesp vestingstad van smaakmakers is.

Fort Uitermeer

Aanmeren bij een spectaculair fort

Ga op ontdekking rondom het prachtige fort, strijk neer bij Porterhouse Weesp en geniet van het uitzicht op de Vecht. De perfecte stopplek tijdens een fiets- of vaartocht.

Ontdek Fort Uitermeer

Waterfront Lodges

Slapen onder de sterren

Overnacht in een drijvende hut op de kreek bij Fort Uitermeer, ontwaak met het geluid van kwetterende vogels en kwakende kikkers en ervaar ultieme rust op een historische locatie midden in de natuur.

Ontdek floating lodges

Boutique Hotel Weesp

Luxe in de vesting

In hartje centrum vind je het keyless Boutique Hotel Weesp. De kamers in het monumentale pand zijn smaakvol ingericht met een combinatie van vintage en design. Vanuit het vrijstaande bad heb je uitzicht op de reuring van de vestingstad en 's ochtends loop je zo de trap af voor een ontbijtje bij één van de hotspots in de stad.

Blijf je slapen?
Lichte hotelkamer met grote ramen. Links staat een vrijstaand bad en rechts staat het bed, opgemaakt met een roze sprei.