Yess shopping time! Ga je binnenkort naar Weesp, hop dan zeker even bij deze winkels binnen! Een stad met volop te leuke boetiekjes en allemaal op loopafstand en midden in hartje centrum. Kan je tussendoor genieten van alle leuke terrasjes en restaurants. 

Meer leuke tips in Weesp? Check dan de Cityguide van Weesp met meer dan 20 te gekke hotspots. Van de leukste winkels tot de beste restaurant en de fijnste plekken met kids. 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Gooische Hotspots

Puck & Co

Puck & Co is een te gekke concepstore in hartje Weesp. Deze prachtige winkel wordt gerund door moeder Coby en dochter Puck die beide een passie voor fashion en interieur hebben. Je shopt hier dan ook de leukste kleding, sieraden, cosmetica, cadeautjes, woonaccessoires en kleinere meubels. Ze verkopen merken als American Vintage, YAYA, Meraki, Club L’ Avenir en Madam Stoltz.

Daarnaast is Coby ook nog eens een ervaren interieurstyliste. Achterin de winkel is haar studio, waar ze advies geeft voor het inrichten van je huis. Een plek war je niet zomaar uitgekeken raakt. 

Puck & Co | Nieuwstad 28, Weesp

  

Thuiz

Shoppen terwijl je geniet van een heerlijke smoothie of lunch? Dat kan bij Conceptstore Thuiz Conceptstore. De leukste woonaccessoires en sieraden van o.a. & Klevering, Doing Goods, House Doctor, Madam the Label en Cluse.

Sinds mei dit jaar hebben ze ook een zitgedeelte in de zaak waar je gezellig koffie, taart en lunch kan bestellen. 

Thuiz | Slijkstraat 39, Weesp 

  

Boon Cadeau

Op zoek naar  mooie cadeautjes voor jezelf of iemand anders? Dan zeker bij Boon binnenlopen. Petra verkoopt de leukste woonaccessoires, van vazen tot kussens en van kandelaren tot sieraden en servies. Ook aan de kleintjes is gedacht met spelletjes, kraamcadeaus en rugzakjes. 

Een plek waar je zeker niet zonder cadeautje de winkel uitstapt. Spijt dat je iets niet hebt gekocht? Dan kan je ook nog terecht in haar webshop. 

Boon | Nieuwstraat 37 C , Weesp 

 

Boutique Bijt

Een winkel waar je de passie voor fashion gelijk voelt als je binnenkomt lopen. Eigenaresse Jeanine werkte al jaren in de fashion industrie werkt en had altijd de droom haar eigen winkel te open. Tijdens de coronacrisis verwezenlijkte ze eindelijk haar droom.

De mooiste merken brengt ze samen in deze prachtige zaak in de gezellige Slijkstraat. Met merken als Hope, Closed, Essential, Antik Batik, Sissel-Edelbo en By Malene Birger. Zeker een bezoekje waard, want volop duurzame en high-end merken waar je nog lang plezier van zult hebben. 

Boutique Bijt | Slijkstraat 18, Weesp 

 

Hel's Kitchen

Deze winkel is het walhalla voor iedereen die van koken en bakken houdt. Wat een passie straalt hiervan af! Van buiten al zo leuk aangekleed en binnen is het net een snoepwinkel voor de kookliefhebber. Van de meest mooie kookboeken tot de beste pannen en van verse olie tot geweldig tafellinnen. Yess hier wordt iedereen blij! 

Je raakt met de dames niet uitgepraat over het lekkerste eten, de leukste restaurantjes en de beste baktips. Volop liefde voor deze te gekke winkel!

Hel’s Kitchen | Slijkstraat 11, Weesp 

    

Andere leuke winkels in Weesp

Houd je van bbq-en en vlijmscherpe koksmessen? Dan bij Scherpplaats zijn. Een speciaalzaak die gespecialiseerd is in (scherpe)messen en te gekke bbq-s van het merk Kamado. Achtergracht 105, Weesp 

Speciaalbiertjes haal je bij de pittorske bierwinkel van Wispe Brouwerij. Gevestigd in de linkerzijde van de Laurentiuskerk waar ook de brouwerij zit. Geniet erna zeker van een vers getapt biertje op het terras of in de gave kerk. Herengracht 16, Weesp

Voor een prachtig boeket moet je gewoon even binnenlopen  bij de De Bloemenmand. Een geweldige bloemenwinkel waar je niet omheen kan. Wil je de shopdag helemaal goed beginnen of juist afsluiten? Dan moet je een Weesper Mop scoren bij één van de bakkerijen? Bakkerij Cor Muhl is onze favoriet.