Partnerschap

Voorwaarden en voordelen

Partnerschap voorwaarden en voordelen

Partnerplan Visit Gooi & Vecht - Samen de regio optimaal promoten

Wie zijn wij?

Visit Gooi & Vecht verzorgt de destinatie marketing- en management voor het Gooi en de Vechtstreek. Wij zetten de regio op de kaart als Gooi & Vecht, de streek voor levensgenieters. Dit doen wij voor bestemmingen (in) Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Stichtse Vecht.

Wat doen wij?

Wij zijn verantwoordelijk voor de overkoepelende toeristische promotie van Gooi & Vecht, productontwikkeling (zoals de recreatieve routenetwerken) en de VVV-activiteiten in de regio. Al het moois dat onze regio te bieden heeft zetten wij in de etalage op ons regionale platform voor vrijetijdsbesteding visitgooivecht.nl, onze social kanalen en in print.

Samen met onze partners zetten wij Gooi & Vecht voor (inter)nationale bezoekers en bewoners op de kaart als aantrekkelijke plek om te verblijven en te recreëren.

Met wie werken wij samen?

Wij werken nauw samen met o.a. de regiomeenten, marketingorganisaties (waaronder Hilversum Marketing en Gooise Meren Marketing), lokale ondernemers (zoals hotels, B&B's en jachthavens), culturele instellingen, Visit Utrecht Region, amsterdam&partners, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Routebureau Utrecht, NBTC en Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

Wil jij bijdragen aan versterking van het toeristisch aanbod in Gooi & Vecht?
Sluit je aan bij ons netwerk!

Als onze partner ontvang je:

  • Uitgebreide vermelding van je bedrijf op visitgooivecht.nl, incl. bedrijfsgegevens en aantrekkelijk beeldmateriaal en directe link naar jouw website / boekingskanaal
  • Uitgebreide opname in het Open Data Platform (ODP), dé centrale verzamelplaats van toeristische content in onze regio
  • Inkoopkorting op onze betaalde producten
  • De mogelijkheid om kosteloos foldermateriaal van je bedrijf bij de VVV-locaties neer te leggen + toeristisch-recreatief foldermateriaal van Gooi & Vecht voor je eigen bezoekers te bestellen
  • Advertentiemogelijkheden in regionale brochures tegen gereduceerd tarief
  • Je wordt waar mogelijk meegenomen in (boven)regionale promotieactiviteiten, waaronder Recreatiekrant Utrecht, Recreatiekrant Noord-Holland, instameets, persreizen en marketingcampagnes
  • Je wordt onderdeel van een regionaal netwerk van geëngageerde stakeholders
  • Visit Gooi & Vecht op verzoek als sparringpartner / adviesorgaan 
  • Iedere maand: UITtips Gooi & Vecht nieuwsbrief, zodat je je gasten/bezoekers optimaal kunt informeren over de leukste lokale activiteiten en evenementen.
  • Ieder kwartaal: Partnernieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van onze projecten en initiatieven en interessante bovenregionale ontwikkelingen.

Je wordt al partner voor € 150,- per jaar (excl. BTW)

Meld je aan via info@visitgooivecht.nl of schrijf je direct in via het inschrijfformulier.

Bekijk hieronder wie er nog meer zijn aangesloten

 

Praktische informatie

Een lidmaatschap als partner van Visit Gooi & Vecht wordt afgesloten voor de duur van een kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap kan tot uiterlijk twee maanden voor de einddatum van de overeenkomst. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd.