Partnerschap

Voorwaarden en voordelen

Partnerschap voorwaarden en voordelen

Partnerplan Visit Gooi & Vecht - Samen de regio optimaal promoten

Wie zijn wij?

Visit Gooi & Vecht verzorgt de destinatie marketing- en management voor het Gooi en de Vechtstreek. Wij zetten de regio op de kaart als Gooi & Vecht, de streek voor levensgenieters. Al het moois dat onze regio te bieden heeft zetten wij in de etalage op ons regionale platform voor vrijetijdsbesteding www.visitgooivecht.nl, onze social kanalen en in print. Dit doen wij voor bestemmingen (in) Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Stichtse Vecht.

Wat doen wij?

Wij zijn verantwoordelijk voor de VVV-activiteiten in de regio, productontwikkeling (zoals recreatieve routenetwerken) en overkoepelende toeristische promotie van Gooi & Vecht. Dit doen wij voor bezoekers en bewoners, samen met onze partners. Wij werken nauw samen met o.a. de regiogemeenten, lokale ondernemers en marketingorganisaties, culturele instellingen, amsterdam&partners, Visit Utrecht Region, Provincie NoordHolland, Routebureau Utrecht, NBTC en Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Sluit je aan bij ons netwerk!

Als onze partner ontvang je:

  • Uitgebreide vermelding van je bedrijf op visitgooivecht.nl, incl. bedrijfsgegevens en aantrekkelijk beeldmateriaal
  • Uitgebreide opname in het Open Data Platform (ODP), dé centrale verzamelplaats van toeristische content in onze regio
  • De mogelijkheid om kosteloos foldermateriaal van je bedrijf bij de VVV-locaties neer te leggen + toeristisch-recreatief foldermateriaal van Gooi & Vecht voor je eigen bezoekers te bestellen
  • Inkoopkorting op onze betaalde producten
  • Advertentiemogelijkheden in regionale brochures tegen gereduceerd tarief
  • Wij nemen je – waar mogelijk – mee in (boven)regionale promotieactiviteiten
  • Je wordt onderdeel van een regionaal netwerk van geëngageerde stakeholders
  • Iedere maand: UITtips Gooi & Vecht nieuwsbrief, zodat je je gasten/bezoekers optimaal kunt informeren over de leukste lokale activiteiten en evenementen.
  • Ieder kwartaal: Partnernieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van onze projecten en initiatieven en interessante bovenregionale ontwikkelingen.

Je wordt al partner voor € 150,- per jaar (excl. BTW)

Meld je aan via info@visitgooivecht.nl of schrijf je direct in via het inschrijfformulier.
 

Praktische informatie

Een lidmaatschap als partner van Visit Gooi & Vecht wordt afgesloten voor de duur van een kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap kan tot uiterlijk twee maanden voor de einddatum van de overeenkomst. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd.