Natuur en cultuur - Hier gebeurt het

Omringd door bossen van Natuurmonumenten en heides van Goois Natuurreservaat is Hilversum het bruisende middelpunt. Bezoek het mediapark, voel de creativiteit borrelen en bewonder de bijzondere architectuur. Naast het hart van de entertainmentindustrie is de grootste stad van Gooi & Vecht een muzikale trekpleister. Geniet van een concert en kom tot rust in de verborgen tuinen. Hilversum biedt rust én vertier. 

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid

De magie van radio en tv

Zoek vergeten pareltjes in het enorme audiovisuele archief, ontdek jouw mediawereld in het interactieve Mediamuseum of stap in bij Hillywood tours en neem een kijkje achter de coulissen en in tv-studio’s. 

Naar Beeld en Geluid

Museum Hilversum

Thuis van De Zilveren Camera

Ontdek verhalen achter de foto’s, leer kijken met een ander perspectief en bewonder de wisselende exposities op het gebied van mediakunsten en fotografie. Je raakt niet uitgekeken. 

Bezoek Museum Hilversum
Bezoeker in Museum Hilversum

Architectuur in Hilversum - Stad vol architectonische hoogstandjes

Hotel Gooiland

Overnacht in een rijksmonument

In een modern rijksmonument (ontwerp Jan Duiker) in het centrum van Hilversum bevindt zich een oase van rust. Laad na een dagje fietsen of wandelen op in een van de comfortabele hotelkamers en geniet van de luxe faciliteiten. Vanuit het hotel loop je zo het winkelgebied vol winkels en gezellige terrasjes in.

Boek dit hotel
Suite in Hotel Gooiland met oranje wand achter het bed, en doorkijkje naar de badkamer met vrijstaand bad en wand vol planten.