Exclusief geldig t/m 17 juli 2022

Pak je buitenkans

Buitenkans

Buitenkansen voor jou - Bijzondere aanbiedingen en unieke (win)acties

Gooi & Vecht barst deze zomer van de buitenkansen. Met speciale kortingscodes en (win)acties wordt jouw buitenkans nog verleidelijker. Ga bijvoorbeeld voor een exclusieve rondleiding in Museum Hilversum of een glaasje bubbels bij je diner bij De Krachtcentrale in Huizen. Volg ons op Instagram en maak kans op unieke prijzen. Wat dacht je van een luxe nachtje slapen in een boutique hotel of tickets voor een gaaf festival? Kies snel jouw buitenkans(en) op deze pagina. 

Zie Buitenkunst - Culturele parels met korting

Buitenplaats Doornburgh | Maarssen

Ervaar hedendaagse kunst en design in het voormalige klooster. Je ontvangt 20% korting op alle type entreetickets met de code BUITENKANS.

Ontdek Vorm aan de Vecht
Landgoed Nardinclant in Laren vanuit de lucht gezien.

Landgoed Nardinclant in Laren vanuit de lucht gezien.

© Nardinclant

Nardinclant | Laren

Overnacht op één van de meest exclusieve plekken in het Gooi. Boek de studio, cottage of villa en ontvang 10% korting. Gebruik code Buitenkans2022 via amsterdamgarden.com.

Boek een luxe gettaway

Exclusieve rondleiding bij Museum Hilversum

Ontdek 'Scherpstellen op het einde' samen met fotograaf Bert Verhoeff en museumdirecteur Stef van Breugel op donderdag 9 juni. Verhoeff vertelt over zijn project en Stef van Breugel gaat in op de zes verhalen binnen de tentoonstelling. Een echte buitenkans: de toegang is gratis.

Registreer je nu
© Martin van Lokven

Tweede persoon gratis bij Museum Hilversum

Neem een vriend of vriendin gratis mee naar 'Scherpstellen op het einde'. Museum Hilversum toont zes bijzondere verhalen van bekende fotografen over o.a. de schoonheid van de vergankelijkheid, afscheid nemen en herdenken. Deze buitenkans loopt t/m 19 juni. 

Meer over de tentoonstelling

Hoor het Buitengeluid - Geniet van onze muziek & festivals

© Martin van Lokven

Grote Kerk Naarden

De Grote Kerk is vanaf Pinksteren gratis te bezoeken. Kinderen kunnen de Kerk ontdekken met Vitus de Kerkkat! Meld je met de code ‘Buitenkans’ bij de Kleyne Winkel voor een gratis presentje.

Ontdek de Grote Kerk Naarden

Happy Spirit Days festival

Dompel je onder in de wereld van yoga, filosofie en mindfulness, en geniet van healthy food, muziek, workshops en inspirerende sprekers. Boek je ticket met de code Buitenkans voor 5 euro korting.

Give me a happy spirit

Winacties op Instagram

Doe mee en pak deze buitenkans

Volg ons op Instagram en maak t/m 17 juli kans op unieke ervaringen en toffe extra's in Gooi & Vecht. 

Volg ons op Instagram voor winacties

Beleef Buitenboord - Genieten op & aan het water

Waterfront Lodges | Weesp

Blijf slapen op één van de trekkershutten en maak gratis gebruik van je eigen Canadese kano tijdens je verblijf. Ultiem genieten in de natuur. Geldig t/m 17 juli 2022

Boek deze buitenkans

Hollands Glorie | Muiden

Vaar mee aan boord van het unieke historische schip Sanne Sophia. Tijdens de campagneperiode krijgt de 2e persoon 50% korting op de rondvaart!

Ga Zondag onder zeil
Vergaderruimte met verlichte tafel in historisch fort

Vergaderruimte met verlichte tafel in historisch fort

© Fort C Muiden

Fort C Muiden

Een vergadering, brainstorm of workshop organiseren in een historisch fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie? Ontvang tijdelijk 10% korting op je boeking bij Fort C.

Meer over deze gave locatie

Ga Buitenbeest - Aanbiedingen in de natuur

© Jurrian

De Groene Afslag | Laren

Ga voor een groene lunch bij deze creatieve broedplaats, en krijg ter afsluiting een kopje koffie/thee en stukje zoet van het huis. Vooraf reserveren met de code BUITENKANS.

Ga voor groen
Kampvuur bij restaurant 't Nennetje

Kampvuur bij restaurant 't Nennetje

© Manuel Pohan | 't Nennetje

Gasterij 't Nennetje | Blaricum

Midden in het bos bij Blaricum vind je 't Nennetje. Ontvang een gratis kopje koffie of thee bij huisgemaakt gebak en een leuke fiets of wandelroute cadeau (t/m 17 juli).

Naar 't Nennetje
Jongetje slingert tussen twee bomen in Fun Forest Almere.

Jongetje slingert tussen twee bomen in Fun Forest Almere.

© Fun Forest

Fun Forest | Almere

Je kan de boom in! Kom klimmen en klauteren bij Fun Forest met je vrienden of je gezin. Gebruik de code BUITENKANS10 voor 10% korting.

Ga klimmen!

Escaperoom de Cryptograaf

Ontrafel jij het verhaal van de Cryptograaf? Boek nu met de code 5213 en ontvang 10% korting op deze bijzondere escaproom in een oud fort.

Ontdek meer