Geniet in Gooi & Vecht

Beleef een zomer vol buitenkansen

Zomer vol Buitenkansen

Hier beleef je buiten - Waar ben jij deze zomer te vinden?

Gooi & Vecht is deze zomer in alle opzichten een buitenkans om te ontdekken. Hier ontdek je de mooiste combinaties met buiten. Fiets door charmante vestingsteden en vaar langs de buitenplaatsen van 17e-eeuwse Amsterdamse kooplui. In onze musea ontdek je het werk van Anton Mauve, William Rutte en Jan Taminiau. Duik in het groen van onze bossen en snuif frisse lucht op onze heide. Gooi & Vecht is dé ultieme plek om je op te laden!

Ontdek 24 uur buitenkansen - Ga voor een dagje Gooi & Vecht

24 uur Buitenboord | Genieten op & aan het water

Huur een sloep en ga buitenboord op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Met deze uitzonderlijke vaarroute weet je zeker dat je niets van al dit moois mist.

Ga Buitenboord

24 uur Buitenbeest | Lekker de natuur in

Pak de fiets en ervaar het Gooi in al z'n glorie! Met deze route ontdek je een meesterlijk landschap van bossen en heide, en stop je bij unieke plekjes in de natuur.

Ontdek Buitenbeest
© Lize Kraan

24 uur Buitenkunst | Geef je ogen de kost

Beleef een dag vól kunst en cultuur - langs historische buitenplaatsen, moderne kunst van jong talent en werk van internationale kunstenaars en architecten.

Bewonder Buitenkunst

Het oor wil ook wat

Ga voor Buitengeluid tijdens Wonderfeel 

15 t/m 17 juli

Relaxed luisteren naar klassieke muziek middenin de natuur, ontdekkingen doen, zelf je tempo bepalen, mensen ontmoeten, lekker eten, dansen. Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Op zaterdag en zondag speciaal voor de kids een doorlopend kinderprogramma met voorstellingen, knutselen, waterbeestjes zoeken en workshops. 

Ervaar het Buitengeluid
© PorterHouse Naarden

Met een cocktail in de hand

De beste terrassen aan het water

Dit zijn onze Terrassen met een hoofdletter T om te genieten van een goede kop koffie, uitgebreide lunch of gin tonic aan het water.

Ontdek tips van locals

Bekijk ook - Meer ontdekken in Gooi & Vecht

UITagenda Gooi & Vecht

Geniet tijdens je trip in Gooi & Vecht van de leukste concerten, evenementen en tentoonstellingen. Check de UITagenda voor actuele tips.

Bekijk de UITagenda
© Inge Jansen

Bereikbaarheid

Gooi & Vecht is centraal gelegen tussen Utrecht, Amsterdam, Almere en Amersfoort. Hoe kom je hier met de auto of het OV?

Plan je reis

Overnachten

Niets is lekkerder dan na een actieve dag in een fris opgemaakt bed te duiken. Ga je voor een B&B, Glamping of Boutique Hotel?

Naar de accommodaties